Inlindad sparriscarpaccio (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Inlindad sparriscarpaccio (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vit sparris färsk

1.0 

knippe

Oxfilé skivad

200.0 

gram

Jalapeno färsk

1.0 

styck

Havssalt

 

 

 

Kockskolan:

 

Om carpaccio >

 

 

Så lagas vit sparris >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 55

Kcal / portion: 96

GBR (GI) / port: 0

Recept: 383 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 1%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 174 gram)

Ingredienser

Visa:

Vit sparris färsk 1.0 knippe 33%

Oxfilé skivad 200.0 gram 63%

Jalapeno färsk 1.0 styck 3%

Havssalt 0%

 

Kockskolan:

Om carpaccio > Äts ej

Så lagas vit sparris > Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Koka sparrisen i saltat vatten på medellåg värme i 10 minuter.
  2. Finhacka jalapeno.
  3. Skär rå oxfilé i tunna skivor och linda in kokt sparris i skivorna.
  4. Toppa med hackad färsk jalapeno och ev. grovt havssalt. Servera.

Fler recept inom Köttförrätter

Liknande recept som Inlindad sparriscarpaccio (förrätt)