
Fotograf/bild: Film: Stephane Sauthier, gremolata
Gremolata
(gremolata = hackad persilja, vitlök, citronskal, salt och peppar. Med olivolja= sås.)
gremolata = chopped parsley, garlic, lemon zest, salt and pepper. With olive oil = sauce
gremolata = persil haché, ail, zeste de citron, sel et poivre. A l´huile d´olive = sauce
gremolada = prezzemolo tritato, aglio, scorza di limone, sale e pepe. Con olio d´oliva = salsa
Gremolata = gehackte Petersilie, Knoblauch, Zitronenschale, Salz und Pfeffer. Mit Olivenöl = Soße
gremolata = perejil picado, ajo, ralladura de limón, sal y pimienta. Con aceite de oliva = salsa
© Kunskapskokboken. Reviderat 202-03
Recept med Gremolata
Det finns 2 recept med Gremolata
-
Gremolata, italiensk persiljeblandning
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ossobuco alla milanese, klassisk italiensk kalvlägg med saffransrisotto
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan