Grillad kryddmarinerad fläskkotlett med dragonrisotto
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas kotlett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillad kryddmarinerad fläskkotlett med dragonrisotto

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 167

Kcal / portion: 820

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3280 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 11%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 492 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas kotlett > Äts ej

...

Skapat av
Kocklandslaget

Tillagning (30 min )

  1. Kött: Krossa grönpeppar och fänkål. Blanda samman alla kryddor med rapsolja. Fördela på köttet.
  2. Risotto: Finhacka lök och vitlök. Grovhacka dragon. Koka upp vatten och fond.
  3. Fräs lök, vitlök och ris i rapsolja. Slå på vitt vin. Låt koka in.
  4. Tillsätt kycklingbuljong lite i taget under omrörning.
  5. Rör i parmesan och smör i risotton precis innan servering. Smaka av med dragon, citron, salt och svartpeppar.
  6. Sallad: Blanda ingredienserna till groddsalladen och smaka av med salt.
  7. Grilla köttet, cirka 6 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem