Recept med Om inkokning, aladåb ¤
Antal recept: 23 st
-
Klassisk inkokt makrill, kokt makrill
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Jambon de Persil - skinkaladåb
Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kokta grisfötter aladåb (i gelé)
Tid: 4 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Senapspanerade stekta grisfötter
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Kokospäron med glöggsmak
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fläderinkokt regnbåge (regnbågslax) med citrusyoghurt
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Inkokt lax med svensk Caesarsås
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
Annes i ättika inkokta sommarlax
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Inkokta päron med citron och svartpeppar
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Vegetarisk grönsaksaladåb
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan