Recept med Så kokas och bräseras fisk
Antal recept: 11 st
-
Pepparrotsgädda
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Hemlagad fiskbuljong, fiskfond , fumet de poisson
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sauce vin blanc ā glacer, ljus veloutésås passande till fisk i ugn
Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Larent Nadiras
-
Ångad torsk med tomat, vita bönor och fänkål
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Pocherad sej med belugalinser, rökt bogfläsk och vitlökskesella
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Sichuanpepprig fiskgryta
Tid: 40 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Torskfilé med ägg och ärter i smörsås
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pocherade fiskbullar
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kokt röding med romsås
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Torsk med äggsås
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan