Stockholms hotell- och restaurangskola

Stockholms hotell- och restaurangskola

Stockholms hotell- och restaurangskola har tre program.

  • Kök: Det här är programmet för dig som vill bli kock, kökschef, souschef eller krögare. Självklart väntar många andra yrkesroller efter att du pluggat klart, men gemensamt för alla är kärleken till maten och gästens upplevelse.
  • Servering: Det här är programmet för dig som vill bli servitör/servitris, barista eller sommelier. Självklart väntar många andra yrkesroller efter att du pluggat klart, men gemensamt för alla är kärleken till maten och gästens upplevelse.
  • Hotell- och konferens: Konferensvärd, receptionist, hotellmanager eller driva eget eventföretag. Det är bara några yrkesroller du kan ha efter att ha gått hotell- och turismprogrammet med inriktning hotell och konferens.

Läs mer, klicka på länken nedan.

Kunskapskokboken. Reviderat 2019-04

Läs mer

Stockholms hotell- och restaurangskola

Kontakter restaurangskolan

Film: Restaurangskolan Stockholm

Lägg in en kommentar.
Antal kommentarer: 0 Visa Dölj